zo. okt 2nd, 2022

Als de grootste online filmverhuurservice biedt Netflix een verscheidenheid aan opties voor het bekijken van films bij het online huren van films. Wat betekent streamen? Het streamen van een film betekent dat u verbinding kunt maken met de Netflix-website en de film via een internetverbinding naar uw pc kunt “streamen”.

Bij het online huren van films hebben sommigen de mogelijkheid om deze direct te bekijken. Je kunt je films dus rechtstreeks “streamen” naar je pc, Xbox, PlayStation of  Viaplay Ideaal voor wie meteen een film wil kijken, maar niet per post wil laten bezorgen. De bibliotheek met beschikbare streamingtitels is veel kleiner dan de 100.000+ bibliotheek van Netflix, maar er worden er elke dag meer en meer toegevoegd, inclusief nieuwe films.

Met deze streamingopties kan vrijwel iedereen met een Netflix-lidmaatschap een film of tv-programma vinden om rechtstreeks op hun pc, gameapparaat of tv te bekijken.

Om films op je tv te kunnen kijken, heb je een speciaal apparaat nodig dat op je tv wordt aangesloten en waarmee je het meteen kunt bekijken.

Streamingopties zijn inbegrepen bij je reguliere Netflix-lidmaatschap en zijn eenvoudig in te stellen.

Hoe kan ik direct een film kijken op Xbox, PlayStation of pc? Het is zo simpel als klikken op een knop om een ​​bestand te downloaden. Klik gewoon op de optie “Afspelen” op Netflix om de film op uw apparaat te bekijken. Deze film staat vermeld in de categorie “Directe weergave”. U kunt dit doen vanaf elk apparaat met internettoegang. Streamen vereist het installeren van een klein programma dat eenvoudig te installeren is. De streamingsoftware is compatibel met Mac en pc.

Hoe een film rechtstreeks op tv te kijken? Om dit op je tv te laten werken, heb je een speciaal apparaat nodig. U kunt films via internet op vrijwel dezelfde manier bekijken als op een pc.

Netflix biedt een apparaat met de naam Roku Digital Video Player dat rechtstreeks op uw tv wordt aangesloten. Andere Netflix-compatibele apparaten zijn onder meer nieuwere tv’s met internetondersteuning en dvd- en BluRay-spelers met internettoegang.

Netflix blijft samenwerken met elektronicafabrikanten om Netflix naar meer apparaten te brengen, waardoor tv-streaming eenvoudiger en handiger wordt. Een volledig aanbod van deze toestellen vind je op de Netflix-website.

Hoe kan ik films kijken op mijn Netflix-pc of tv? Netflix biedt een verscheidenheid aan onbeperkte lidmaatschappen om online films te huren, allemaal inclusief onbeperkte filmverhuur en onbeperkt streamen naar deze apparaten. Er zijn verschillende lidmaatschapsniveaus. U kunt 1-8 films tegelijk bekijken.

Het goedkoopste beperkte lid kan 2 uur per maand streamen naar pc, maar niet naar tv. Dit betekent dat je per maand 2 uur films op je pc kunt kijken.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.