Mon. Mar 27th, 2023

Door de eeuwen heen hebben mensen genoten van de voordelen van medicinale paddenstoelen. Van verschillende soorten paddenstoelen is bekend dat ze eigenschappen bezitten die de immuniteit versterken, ziekten, ontstekingen en infecties bestrijden en de ongemakkelijke effecten van medicijnen zoals chemotherapie helpen beheersen. Huidige studies onderzoeken verder de mogelijkheden van hoe paddestoelen tumorgroei kunnen verminderen. Enkele populaire soorten medicinale paddenstoelen zijn reishi, chaga, cordyceps, shiitake en maitake-paddenstoelen.

Tegenwoordig worden de therapeutische eigenschappen van paddenstoelen benut in de vorm van Amoxcilline kopen supplementen, tincturen en theeën. U kunt een groot aantal online verkopers vinden die extracten van medicinale paddenstoelen aanbieden in de vorm van capsules en tabletten. Als u van plan bent medicinale paddenstoelensupplementen te nemen, raadpleeg dan eerst uw arts om het juiste type supplement en dosering voor uw lichaam te kennen. Het is ook erg belangrijk om voorzichtig te zijn bij het kiezen van de verkoper om supplementen voor medicinale paddenstoelen te kopen.

Het moet bekend zijn dat mensen paddestoelen niet in hun geheel kunnen verteren. De therapeutische eigenschappen van een paddenstoel zijn ingekapseld in paddenstoelcellen gemaakt van chitine, een verbinding die niet kan worden afgebroken door spijsverteringsenzymen. De therapeutische eigenschappen van een paddenstoel kunnen volledig worden verkregen door extractie met heet water. Het extractieproces breekt chitine af en maakt de actieve ingrediënten van een paddenstoel vrij en behoudt hun structurele vermogen en potentie. Voorbeelden van niet-geëxtraheerde supplementen zijn gemalen droge paddenstoelen en paddenstoelen die op graan worden gekweekt.

Polysacchariden zijn het belangrijkste krachtige ingrediënt van alle paddenstoelen. Als de supplementen voor medicinale paddenstoelen die u koopt, zijn geëxtraheerd met heet water, worden de niveaus van aanwezige polysacchariden per dosering vermeld op het etiket. Niveaus van veertien tot zestig procent worden vaak gehaald. Als de supplementen niet worden geëxtraheerd, kan het polysaccharidegehalte niet worden gemeten, omdat ze in de cellen blijven zitten. Er zouden dus geen niveaus van actieve ingrediënten op het etiket te vinden zijn.

De productlabels van supplementen voor medicinale paddenstoelen kunnen je alles vertellen wat je moet weten over hun potentie en effectiviteit. Ongeëxtraheerde paddenstoelensupplementen hebben vaak de labels “Mushroom Mycelium, Mycelium Powder of Mushroom Powder”. Deze supplementen zijn afkomstig van paddenstoelen die op graan worden gekweekt, gedroogd, tot poeder worden omgezet en ingekapseld. Hun actieve ingrediënten staan vaak niet op het etiket.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *