Wed. Mar 22nd, 2023

Er zijn momenten dat je iets doet dat zo geweldig is dat je niet kunt geloven dat het zo lang heeft geduurd. Voor mij was dat het kopen van een 50cc bromfiets. Het is maar een goedkope brommer maar heeft een ongelooflijk verschil gemaakt in mijn leven. Het kan iedereen overkomen die een groot verschil wil maken voor een beter leven. Lees verder en zie hoe het een verschil heeft gemaakt in mijn leven.

Vroeger zat ik ‘s ochtends in de zoveelste file in mijn auto, om op weg naar huis hetzelfde te doen. Ik was het zat, maar toen op een dag terwijl ik in een verkeersopstopping zat, ging er een lading bromfietsen langs me heen. Nou ging langs mij en elke andere auto in de rij. Het waren maar goedkope bromfietsen maar ze konden blijven rijden als alle auto’s vastzaten. Deze goedkope bromfietsen die slechts een tiende kosten van wat mijn auto kostte, boekten geweldige vooruitgang terwijl we vastzaten.

Dus de beslissing was genomen en ik ging langs alle bromfietswinkels om hun assortiment goedkope bromfietsen te bekijken. Ik dacht er wel aan om een 125cc bromfiets te nemen maar of een 125cc Goedkope scooter kopen maar besloot dat 50cc bromfietsen genoeg waren. Het was maar een paar honderd pond, hoewel ik eerst naar huis ging en online brommerwinkels bekeek. Ze hadden een ongelooflijke reeks merken en modellen in zoveel verschillende kleuren dat het best moeilijk was om te kiezen. Sommige waren direct en zouden rechtstreeks aan u leveren. Zet gewoon goedkope bromfietsen in een zoekmachine zoals ik deed.

Uiteindelijk heb ik gekozen voor degene die ik wilde en voor ik het wist stond de brommer op mijn oprit. Met alle helmen en kleding op was ik op weg alle auto’s in de file in te halen en ik had er een goed gevoel bij. Ik ben een goed kwartier sneller van en naar mijn werk gekomen waardoor ik nu ‘s ochtends langer in bed kan blijven liggen en ‘s avonds eerder thuis kan komen.

Het kostte niet alleen maar een paar honderd pond, maar de rage om goedkope scooters en goedkope bromfietsen te kopen, resulteert in een lagere brandstofuitstoot, wat goed is voor het milieu. Voor elke scooter of bromfiets op de weg is er een auto die dat niet is. Het is ook een stuk goedkoper om te rijden dan een normale auto. Toen ik eenmaal aan de bromfiets gewend was, verkocht ik mijn auto en werden we een eenauto-gezin. Dit betekende dat we geld op de bank hadden staan, klaar voor een vakantie met het gezin.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *