Wed. Mar 22nd, 2023

Er gaat niets boven een scooter die kinderen plezier geeft. Wat is de hype over IVA elektrische scooters en zijn ze echt verzonnen? Het simpele antwoord is ja, en dit is waarom.

Gebruiksgemak – Dankzij de elektromotor kunnen kinderen gelijke tred houden met volwassenen en oudere broers en zussen. Ze kunnen hun voeten gebruiken voor voortstuwing of motoren gebruiken. Deze scooter kan ook worden opgevouwen om hem gemakkelijk op te bergen.

Vrijheid – Kinderen houden ervan de controle te hebben en vrij te zijn van ouderlijke beperkingen. Elektrische scooters zullen die vrijheid bieden, maar volwassenen zullen geen probleem hebben om kinderen te volgen. Het maximale snelheidsbereik van elektrische scooters is 10-15 mph onder belasting en zonder terrein. Over het algemeen kunt u snelheden van ongeveer 5-10 mijl per uur verwachten.

Duurzaam – De elektrische scooter is versterkt met een duurzaam aluminium frame om de batterij en motor te beschermen. Fabrikanten weten ook dat e-scooters ernstig worden misbruikt en hebben ze daarvoor gebouwd.

Aanpassingen – Kinderen vinden het heerlijk om hun speelgoed aan te passen. Speelgoed geeft je een gevoel van eigenaarschap en is van jou, van niemand anders. Scooters kunnen op veel manieren worden aangepast, waaronder het verwisselen van wielen, het upgraden van batterijen en soms motoren. Kinderen spuiten de scooter ook met verf, plakken er stickers op en spannen de voetensteun met griptape.

Actieradius – Elektrische scooters bieden een batterijduur van meerdere kilometers en kunnen worden verlengd door de batterij te vervangen. De levensduur van de batterij wordt eenvoudigweg behouden door voetkracht en minder gas geven.

Veilig – De elektrische scooter heeft geen benzine nodig, dus uw kind krijgt niet te maken met onveilige benzine. Ook staat deze step stabiel op twee wielen die zorgen voor stabiliteit bij het draaien.

Betrouwbaarheid – Zoals gezegd is het aluminium frame zeer stevig en vallen alle elektrische scooters onder de fabrieksgarantie. Zo niet, dan wil je misschien bepaalde scooters vermijden. Het is belangrijk op te merken dat niet alle goedkope elektrische scooters van slechte kwaliteit zijn. Gezien de recessie reageren fabrikanten logischerwijs door prijzen te verlagen.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *