Medicijnen tegen paniekaanvallen – Waarom u medicijnen moet vermijden en waarom ze u niet zullen genezen

Als iemand aan een paniek- of angststoornis lijdt, is het eerste dat vaak gebeurt als hij naar de dokter gaat, dat hem medicijnen worden voorgeschreven voor paniekaanvallen. Dit artikel gaat in op dit onderwerp en legt uit waarom medicatie niet de beste manier is

Oké, ten eerste moet je begrijpen dat het krijgen van paniekaanvallen en het voelen van ernstige angst gedragsproblemen zijn; ze zijn geen geestesziekte. Heeft het nu zin dat een arts medicijnen clonazepam kopen ideal voorschrijft voor wat in wezen een gedragsprobleem is? Welnu, het is logisch voor veel artsen die gewoon niet weten wat ze anders moeten doen, dus schrijven ze je iets voor dat de symptomen helpt bestrijden, maar dat nooit de oorzaak aanpakt.

Verschillende soorten paniekaanvalmedicatie

Hier is een lijst van slechts enkele van de verschillende soorten medicijnen voor paniekstoornissen die artsen graag voorschrijven.

Diazepam (valium): dit is een zeer populair voorgeschreven medicijn, maar het heeft een hele reeks mogelijke bijwerkingen, zoals: het kan de slaap onderdrukken, u duizelig en misselijk maken, uw evenwicht verstoren, u gedesoriënteerd maken en uw motorische functies aantasten, en dat zijn er maar een paar. In werkelijkheid kan het veel meer kwaad dan goed doen. Bovendien kan het extreem verslavend zijn.
Bètablokkers: Deze omvatten dingen zoals: Propranolol en Atenolol en ze kunnen redelijk effectief zijn bij het omgaan met enkele van de fysieke symptomen zoals beven, beven en een snelle hartslag. Het zijn echter slechts tijdelijke oplossingen die u moet blijven gebruiken als u de verlichting wilt blijven krijgen. Ze pakken de oorzaak van het probleem niet aan.
Antidepressiva: Deze omvatten zaken als: Venlafaxine, Doxepin, Clomipramine en Desipramine. Deze worden veel gebruikt bij het omgaan met psychische aandoeningen en worden gebruikt om zaken als ernstige depressie en obsessie-achtige stoornissen te behandelen. Er zijn veel mogelijke bijwerkingen, waaronder: wazig zien, droge mond, verlies van zin in seks en gewichtstoename.
Het komt erop neer dat je met medicijnen voor paniekaanvallen moet begrijpen dat het enige wat ze doen is de symptomen behandelen en dat ze daarom het leven misschien een beetje draaglijker voor je maken om op korte termijn te leven. Gezien de bijwerkingen en verslavende werking van sommige van deze medicijnen, zou u in de toekomst echter enorme problemen voor uzelf kunnen opstapelen.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *